ONTWERP __ ADVIES __ STYLING . 

Over VANLIEQ

Zolang  ik me kan herinneren ben ik al bezig met plattegronden & kleuren. Toen ik 10 was, wist ik het zeker; ik ga naar de kunstacademie! Dat lukte en mijn passie voor interieurvormgeving is alleen maar groter geworden. Niets is mooier dan er voor te zorgen dat een huis een thuis wordt!

De afgelopen 20 jaar werkte ik voor diverse woonmerken als interieurontwerper & visual merchandiser. Daar leerde ik me heel goed in te leven in de woonwensen & leefstijl van klanten. Hier ontdekte ik hoe belangrijk verlichting is in je interieur en bleef ik op de hoogte van de laatste trends & mogelijkheden op interieurgebied. 

Door goed te luisteren naar de woonwensen maak ik een plan op maat. Persoonlijke wensen, smaak en stijl van jou als  opdrachtgever staan hierbij voorop. 

Hier vind je de mogelijkheden & kosten. 

Ga je nieuw bouwen of ben je niet tevreden met je huidige interieur? Ik kan je helpen...en misschien kan ik je zelfs een beetje aansteken met mijn interieurkoorts!


  

WAT KAN IK VOOR JE DOEN?

 

 

 

Reviews:

Na weken discussie waarin we steeds vastliepen met betrekking tot het herindelen van onze woning kwamen wij in contact met Angelique. Na een afspraak werd snel duidelijk wat de impact van bepaalde keuzes zou worden waardoor we makkelijk tot keuzes zijn gekomen en zeker voor een aantal fouten zijn behoed. Veel zaken waar we zelf geen rekening mee gehouden zouden hebben in onze keuzes. Door het goede gevoel hebben we de opdracht uitgebreid door Angelique ook te vragen een kleuradvies en lichtplan te maken. Ook hier kwam Angelique met een goede suggesties die we zelf niet bedacht zouden hebben. We hebben alle adviezen opgevolgd en zijn super blij met het eindresultaat!

Vorig jaar kochten wij ons eerste nieuwbouwhuis. Met de aankoop van het huis dachten we de belangrijkste stap in het proces gehad te hebben maar al snel werd duidelijk dat we geconfronteerd werden met duizend en een keuzes die we nog moesten maken. Een kennis bracht ons in contact met Angelique die ons enorm goed geholpen heeft met het maken van een aantal cruciale keuzes. We zijn super blij dat Angelique ons adviseerde de keuken indeling aan te passen - onze keus was echt verkeerd uitgepakt en had de verdeling tussen woonkamer en keuken uit balans getrokken. Tevens super blij met het verlichtingsplan omdat nu de spots vooraf zijn ingebouwd en de andere verlichtingspunten op de juiste plek zijn aangebracht.  

Mijn vriendin en ik hebben totaal verschillende smaken. Dit leidt vaak tot flinke discussies, vaak tot grote hilariteit van onze families. Met mijn verjaardag werd ik verrast met een cadeau in vorm van een interieur advies van VanlieQ. Na een afspraak met Angelique heeft zij na de inventarisatie van onze wensen een moodboard gemaakt. Angelique heeft ons laten zien dat het echt wel mogelijk is om een goede mix te maken die ons allebei aanspreekt zonder dat wij het gevoel hebben dat er een compromis is ontstaan.  

 

 

 

 

 


 


 


  
 
 
 
Bellen
Info
Instagram